Gå direkt till innehåll
Kirsebergs fritids- och kulturhus på Kronetorpsgatan 1. Här kommer Malmö Stadsteater att spela årets familjeföreställning! Foto: Malmö Stad
Kirsebergs fritids- och kulturhus på Kronetorpsgatan 1. Här kommer Malmö Stadsteater att spela årets familjeföreställning! Foto: Malmö Stad

Pressmeddelande -

Välkommen till pressmöte på Kirsebergs fritids- och kulturhus!

Tisdag den 31 augusti kl 14 bjuder Malmö Stadsteater tillsammans med Kirsebergs fritids- och kulturhus in till ett pressmöte för att presentera ett brett samarbete kring barn och unga, och spelplatsen för årets familjeföreställning som kommer att spelas på Kirsebergs fritids- och kulturhus.

Den gamla Hippodromen på Kalendegatan genomgår just nu en fantastisk förvandling från välkänd etablerad teater till hela Malmös teaterhus. Men innan vi kan slå upp dörrarna vågar vi oss ut på ett dramatiskt utbytesår och ger oss in i nya spännande samarbeten med kreativa krafter på Malmös många andra scener, där Kirsebergs fritids- och kulturhus kommer att vara en av dem.

Sara Cronberg (Unga Malmö Stadsteater konstnärliga ledare) och Ulrika Hybrant (evenemangssekreterare på Kirsebergs fritids- och kulturhus) kommer att berätta mer under pressmötet, och på plats finns också regissören och skådespelarna till den kommande familjeföreställningen som nu presenteras för första gången. Vi kommer också att visa en scen ur föreställningen som har premiär 2 oktober.

Varmt välkommen!

När: Tisdag 31 augusti kl 14
Var: Kirsebergs fritids- och kulturhus, Kronetorpsgatan 1

OSA till:
Carin Hebelius, kommunikatör/press
0702-27 42 38, carin.hebelius@malmostadsteater.se

Ämnen

Regioner


Malmö Stadsteater spelar nyskriven dramatik varvat med klassiker på tre scener: Hipp, Intiman och Studion.

Presskontakt

Carin Hebelius

Carin Hebelius

Presskontakt Kommunikatör/pressansvarig 0702 274238
Kitte Wagner

Kitte Wagner

Presskontakt Teaterchef 040-20 86 18

Relaterat material